НОВИНИ ДНЯ: Кіт Келлог розповів про плани Трампа щодо України  Пиріжки з капустою в духовці: рецепт для ледачих  Різдво без снігу та морозу? Якою буде погода в Україні до кінця робочого тижня  Синоптикиня уточнила прогноз погоди на Різдво і Новий рік в Україні: чи чекати снігу і морозів  Синоптикиня попередила, як розподіляться опади в Україні протягом Різдва  Як прибрати оселю перед Новим роком і зберегти сили на свято: традиції прибирання в різних країнах  В Укргідрометцентрі спрогнозували, де на Різдво буде до +10°Cвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.12.2024 173

Найпопулярніші помилки в приготуванні оладок, через які вони розтікаються й опадають

Приготування оладок – досить простий процес, однак не кожній господині вдається спекти їх пухкими та високими, і ось чому.

3c09fad42bab2c5a75b5e134fe469be1_25.12.24_1

Професійні кулінари, як пише Arguments, розповіли, чому досить часто оладки не підіймаються, прилипають і розтікаються по сковорідці, і поділилися секретами, як цього уникнути. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Які найчастіші помилки в приготуванні оладок

  • Опадають під час смаження чи після приготування. Якщо в процесі смаження оладки піднімаються, а потім опадають, треба звернути увагу ось на що. Щоб ваші млинці були пишними та високими, варто готувати тісто з теплим кефіром чи збитими білками. Вкрай важливо дати тісту "відпочити" 15 хвилин, а потім випікати оладки. І ще не треба його перемішувати перед випіканням.
  • Дуже масні оладки. Не треба лити багато олії на сковорідку, щоб тісто в ній плавало. Бо під час випікання оладки вберуть в себе всю олію. Також не варто додавати олію в тісто, бо воно не підніматиметься.
  • Розтікаються по сковорідці. Якщо оладки розтікаються, це може означати, що в тісто додано недостатньо борошна. Воно має бути густим і повільно стікати з ложки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найпопулярніші помилки в приготуванні оладок, через які вони розтікаються й опадають 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.12.2024 173
Еще материалы раздела «Суспільство»