Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати домашню ковбасу в духовці
Приготуйте ароматну справжню домашню ковбасу у духовці.
Вам знадобляться свинина, сало, часник, перець, сіль і натуральна оболонка або кишка. Придбати її можна на ринку у м'ясному відділі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Ковбаса запікається в духовці і виходить соковитою, просоченою часником, спеціями із золотистою скоринкою.
Інгредієнти
Свинина - 2,5 кг
Сало - 500 г
холодна вода - 300 г
часник - 7 зубчиків
перець чорний мелений
сіль - 45-50 г
свиняча оболонка - 3-3,5 м
- М'ясо та сало наріжте на маленькі шматочки. Додайте перець чорний мелений часник, пропущений через прес, сіль, влийте холодну воду і добре перемішайте. Залишіть на 3-4 години маринуватися.
- Свинячу оболонку добре промийте всередині та ззовні. Заповніть її за допомогою спеціальної насадки м'ясом. Акуратно зав'яжіть ковбасу нитками та проткніть зубочисткою у кількох місцях.
- Форму для запікання накрийте фольгою, викладіть ковбасу та запікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів одну годину.
Поради:
- М'ясо бажано залишити маринуватися на ніч.
- Замість сала можна використовувати свинячу грудинку.