Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати курячий шніцель у картопляному паніруванні
Приготуйте соковитий шніцель з курячого філе на будь-який випадок.
М'ясо виходить соковитим усередині, а завдяки паніруванню з картоплі – хрумким і рум'яним зовні. Шніцель чудово підійде до овочевого салату. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
філе куряче - 1 шт.
картопля - 5 шт.
яйце куряче - 1 шт.
борошно пшеничне - 2 ст. л.
Часник - 2 зубки
Куркума - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте на шматочки завтовшки 1,5 см. Накрийте харчовою плівкою, злегка відбийте, посоліть і поперчіть.
- Картоплю очистьте, натріть на дрібній тертці, посоліть, витисніть сік. Додайте пропущений через прес часник.
- До однієї миски висипте борошно, у другій змішайте яйця з сіллю, куркумою та збийте віночком, до третьої викладіть картопляну масу. Обваляйте кожен шматочок філе в борошні, в яйці, потім у картопляній масі.
- Обсмажте на сковороді з розігрітою олією з двох боків на середньому вогні до золотавої скоринки.
Поради:
- М'ясо використовуйте будь-яке.