НОВИНИ ДНЯ: Трамп хоче зустрітися з Путіним: припинити війну за 100 днів – чи вдасться США домовитися з Кремлем  Сирна запіканка: несподіваний інгредієнт замість борошна чи манки, який змінить її смак  Як приготувати курячий шніцель у картопляному паніруванні  До України йде похолодання  У Києві 12 січня зіпсується погода: жителів попередили про небезпеку  До України йде похолодання зі снігом: де погода погіршиться вже 12 січня  Гречаники: домашній рецепт смачних пісних котлетоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.01.2025 194

Чому хліб потрібно починати різати посередині: неочікуване пояснення — але це дійсно практично

Більшість людей починають нарізати хліб від краю, поступово рухаючись до середини. Але спробуйте іншу стратегію. Впевнені, вона вам сподобається.

Як не дивно, але спосіб, коли буханець хліба починають нарізати від середини, є більш ефективним і практичним. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Спробуйте розрізати щойно куплений буханець навпіл. А потім брати "перші" скибочки завжди від середини. Тобто окраєць ви повинні отримати останнім.

Чому така стратегія краща? Ось вам просте, хоча і неочевидне пояснення.

Фахівці стверджують, якщо розрізати хліб посередині, а потім відрізати шматки, рухаючись до країв, то можна "з'єднати" дві половинки і так покласти продукт в хлібницю.

Такий варіант зберігання хороший тим, що зріз залишається закритим. А тому продукт набагато довше зберігає свою свіжість.

Найближчим часом буханець хліба, який почали різати від середини, а потім з'єднали, не почне черствіти і залишатиметься м'яким, наче ви щойно принесли його з магазину.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому хліб потрібно починати різати посередині: неочікуване пояснення — але це дійсно практично 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.01.2025 194
Еще материалы раздела «Суспільство»