НОВИНИ ДНЯ: Без грошей ЄС економічний колапс України є питанням кількох місяців — The Telegraph  Найбільше падіння за п'ять років: інвестиції в економіку Росії обвалилися  "Переговори потім": Сирський назвав єдину умову для діалогу з РФ  Найбільше з Башкортостану. ЗМІ підтвердили загибель понад 150 000 росіян в Україні  Українські F-16 могли отримати ракети для найдешевшого збиття "Шахедів", - ЗМІ  Яка реальна кількість окупантів воює проти України: Сирський озвучив шокувальні цифри  Іноземці можуть служити в ЗСУ за новими правилами: деталі змінвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.01.2025 495

Названо три найпоширеніші помилки, через які сирники не пропікаються і не тримають форму

Важко знайти людей, які не люблять сирники, особливо на сніданок, бо це дуже смачний та ситний десерт.

c1375c2fc980a879d048bdb3b48a7a56_17.01.25_1

Не кожній господині вдається приготувати ідеальні сирники, які б тримали форму, добре пропікалися, не були твердими або в’язкими. Професійні кухарі назвали три найпоширеніші помилки, які заважають спекти найсмачніші у світі сирники. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Які найпоширеніші помилки заважають спекти ідеальні сирники за формою та консистенцією

  • Занадто вологий сир. Якщо порушувати технологію приготування сирників, то результат буде не дуже вдалим. Особливо це стосується сиру, який не повинен містити зайвої вологи. Його треба обов’язково відтиснути — якщо цього не зробити, сирники розваляться під час приготування або не пропечуться.
  • Неправильне співвідношення складників. Якщо додати багато борошна, сирники будуть твердими, якщо борошна буде мало, вони не пропечуться і розтікатимуться по сковорідці. Також варто не забувати додавати в тісто яйця, тоді сирники добре триматимуть форму під час смаження.
  • Неправильний вибір температурного режиму. Тут не варто поспішати. Якщо занадто розігріти сковорідку, то сирники будуть підгоряти, а всередині залишатимуться сирими. Смажити треба на розігрітій сковороді, але на повільному вогні — тоді сирники добре пропечуться. Професійні кухарі також рекомендують злегка обсмажити сирники та поставити їх у духовку на 10-15 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Названо три найпоширеніші помилки, через які сирники не пропікаються і не тримають форму 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.01.2025 495
Еще материалы раздела «Суспільство»