Життя та Стиль
Суспільство
Запечені курячі стегна: простий рецепт
Якщо вам хочеться приготувати щось смачно та просто, тоді цей рецепт для вас.

Якщо запекти стегна в лимонно-медовому маринаді з додаванням гірчиці та часнику, м'ясо виходить соковитим, ніжним та із рум'яною скоринкою. Подайте з улюбленим гарніром чи свіжими овочами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
курячі стегна - 6 шт.
мед - 2 ст. л.
лимонний сік - 2 ст. л.
гірчиця «Діжонська» - 2 ст. л.
Часник - 3 зубчики
Олія - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Курячі стегна помийте і обсушіть паперовим рушником.
- Часник очистіть та пропустіть через прес.
- Для маринаду в мисці з'єднайте мед, лимонний сік, гірчицю, часник, олію, перець чорний мелений і сіль. Перемішайте. Викладіть курячі стегна і обмажте їх з усіх боків. Накрийте харчовою плівкою та залиште на одну годину.
- Викладіть стегна шкірою до форми для запікання. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 40-45 хвилин.
Поради:
- Курячі стегна можна залишити маринуватися в холодильнику на ніч.