НОВИНИ ДНЯ: Нарешті відпустить: життя стане помітно легшим для цих 3 знаків зодіаку після 15 грудня  Три чверті українців проти "російського плану" миру без гарантій, - опитування  На які компроміси Україна може піти на переговорах з Росією: результати опитування  Скільки українців наразі довіряють Зеленському — опитування КМІС  Нова глава британської MI6 зробила попередження Путіну щодо України, - ЗМІ  У РФ зірвався запуск ракети "Протон-М" з Байконура: ЦПД назвав головну причину  Кремль масово вербує іранців на війну: обіцяють тисячі доларіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2025 460

Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру

Особливість приготування паштету в тому, що він готується з будь-яких консервів. Це чудова закуска, що підійде для повсякденного чи святкового столу.

fc69630b7dc705c287d0e9d74e580339_25.01.25_1

Паштет із рибних консервів із додаванням яєць та сиру виходить пікантним та ніжним. Намажте його на грінки, крекери або просто свіжий багет. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

консерви рибні (сардини) - баночка

яйця курячі - 2 шт.

сир твердий - 90 г

сік лимона - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання. Остудіть, очистіть та натріть на середній тертці
  2. Твердий сир натріть на дрібній тертці.
  3. У чашу блендера викладіть рибні консерви разом з рідиною, додайте яйця, сир, чорний мелений перець, посоліть, влийте лимонний сік. Пробийте блендером до однорідної маси.
  4. Викладіть у скляну ємність, накрийте кришкою та зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Замість твердого сиру можна використати плавлений.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2025 460
Еще материалы раздела «Суспільство»