НОВИНИ ДНЯ: Операції ЗСУ на території РФ: в ISW оцінили, що відбувається в Курській і Бєлгородській областях  У Києві 9 травня зберуться міністри закордонних справ ЄС: що відомо  Прогноз погіршився: у НБУ розповіли, що буде з ВВП 2025 року  Бурякові млинці з сирною начинкою: рецепт ефектної закуски  Українці зможуть побачити метеорний потік Ліриди: де і коли шукати на небі  Західні компанії не готові повертатися до Росії на умовах Кремля — Bloomberg  П'ять українських територій у "мирній угоді": Зеленський прокоментував заяви Віткоффавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2025 352

Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру

Особливість приготування паштету в тому, що він готується з будь-яких консервів. Це чудова закуска, що підійде для повсякденного чи святкового столу.

fc69630b7dc705c287d0e9d74e580339_25.01.25_1

Паштет із рибних консервів із додаванням яєць та сиру виходить пікантним та ніжним. Намажте його на грінки, крекери або просто свіжий багет. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

консерви рибні (сардини) - баночка

яйця курячі - 2 шт.

сир твердий - 90 г

сік лимона - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання. Остудіть, очистіть та натріть на середній тертці
  2. Твердий сир натріть на дрібній тертці.
  3. У чашу блендера викладіть рибні консерви разом з рідиною, додайте яйця, сир, чорний мелений перець, посоліть, влийте лимонний сік. Пробийте блендером до однорідної маси.
  4. Викладіть у скляну ємність, накрийте кришкою та зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Замість твердого сиру можна використати плавлений.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2025 352
Еще материалы раздела «Суспільство»