НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 11 грудня за картами Таро: Скорпіонам - помилки, Ракам - натхнення  Польські МіГ-29 для України: про яку кількість літаків мова та в якому вони стані  До України іде похолодання: синоптикиня розповіла, якою буде погода цього тижня  Без Америки Європа у кризі — лідери шукають шляхи підтримки України та власної оборони  Синоптики попереджають про різкі температурні гойдалки по всій Україні  В Україні засекретили дані про кількість СЗЧ та дезертирства: причина  ISW розкрив блеф Путіна про “неминучу перемогу”: які реальні успіхи та втрати армії РФ цього рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2025 456

Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру

Особливість приготування паштету в тому, що він готується з будь-яких консервів. Це чудова закуска, що підійде для повсякденного чи святкового столу.

fc69630b7dc705c287d0e9d74e580339_25.01.25_1

Паштет із рибних консервів із додаванням яєць та сиру виходить пікантним та ніжним. Намажте його на грінки, крекери або просто свіжий багет. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

консерви рибні (сардини) - баночка

яйця курячі - 2 шт.

сир твердий - 90 г

сік лимона - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання. Остудіть, очистіть та натріть на середній тертці
  2. Твердий сир натріть на дрібній тертці.
  3. У чашу блендера викладіть рибні консерви разом з рідиною, додайте яйця, сир, чорний мелений перець, посоліть, влийте лимонний сік. Пробийте блендером до однорідної маси.
  4. Викладіть у скляну ємність, накрийте кришкою та зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Замість твердого сиру можна використати плавлений.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2025 456
Еще материалы раздела «Суспільство»