НОВИНИ ДНЯ: Як швидко зварити горох без замочування на ніч: кулінарна хитрість  Запам'ятайте ці дати: коли можна пекти паски і фарбувати яйця на Великдень — їх всього дві  США зобов'яжуть канадців проходити реєстрацію, якщо ті будуть у країні 30 і більше днів, - NY  Чи погодиться Росія на західний контингент в Україні: заява Лаврова  Секрет ніжних і соковитих відбивних: чим залити м’ясо, щоб страва вийшла ідеальною  Чому Путін у ступорі і має зателефонувати Трампу: генерал оцінив шанси на перемир'я у війні  Літати доведеться ще десятиліття. У Defense Express розповіли про проблеми з Ан-26 у росіянвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2025 326

Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру

Особливість приготування паштету в тому, що він готується з будь-яких консервів. Це чудова закуска, що підійде для повсякденного чи святкового столу.

fc69630b7dc705c287d0e9d74e580339_25.01.25_1

Паштет із рибних консервів із додаванням яєць та сиру виходить пікантним та ніжним. Намажте його на грінки, крекери або просто свіжий багет. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

консерви рибні (сардини) - баночка

яйця курячі - 2 шт.

сир твердий - 90 г

сік лимона - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання. Остудіть, очистіть та натріть на середній тертці
  2. Твердий сир натріть на дрібній тертці.
  3. У чашу блендера викладіть рибні консерви разом з рідиною, додайте яйця, сир, чорний мелений перець, посоліть, влийте лимонний сік. Пробийте блендером до однорідної маси.
  4. Викладіть у скляну ємність, накрийте кришкою та зберігайте в холодильнику.

Поради:

  • Замість твердого сиру можна використати плавлений.

Оценка материала:

5.0 / 2
Рецепт паштету з рибних консервів яєць та сиру 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2025 326
Еще материалы раздела «Суспільство»