Життя та Стиль
Суспільство
Так готували наші бабусі: секрет надзвичайно соковитих котлет – додайте у фарш цікавий інгредієнт
Курячі котлети з майонезом на сковороді можна зробити дуже швидко. Вони завжди виходять ніжними, а майонез допомагає зберегти їх соковитість. Ось простий рецепт!

Не забувайте, що курячі котлети з готового фаршу і майонезу можуть вийти достатньо жирними, тому їх варто подавати з легким гарніром або свіжими овочами, щоб збалансувати смак страви. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
курячий фарш - 1 кг
яйце - 1 шт.
ріпчаста цибуля (невелика) - 2 шт.
майонез 67% - 200 мл
чорний мелений перець - дрібка
сіль - за смаком
панірувальні сухарі - за смаком
Процес приготування:
- Викладаємо готовий курячий фарш і дрібно нарізану цибулю до невеликої каструлі. Додаємо одне куряче яйце.
- Далі вливаємо 200 мл майонезу. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, додаємо сіль і чорний перець за смаком.
- Ліпимо невеликі котлети. З 1 кг фаршу вийде приблизно 16 середніх котлет. Перед смаженням обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
- Смажимо котлети на сковороді з соняшниковою олією. Коли один бік підрум’яниться, перевертаємо на інший. Потім готуємо котлети під кришкою, час від часу перевертаючи та додаючи трохи олії або води.
Смачного!
Оценка материала:
Так готували наші бабусі: секрет надзвичайно соковитих котлет – додайте у фарш цікавий інгредієнт28.01.2025