Життя та Стиль
Суспільство
Про це знає не кожна господиня: чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу
Сьогодні кожна господиня має свій фірмовий рецепт котлет.

Здавалося б, котлети – це проста страва, яку готує кожна господиня, та ще й має свій рецепт. Втім, існує чимало секретів, які допоможуть зробити її смачною, ніжною та соковитою. Один з них – не варто смажити котлети одразу після приготування фаршу. Про це повідомляють Контракти.UA.
Чому ж краще зачекати і дати фаршу постояти, читайте в матеріалі ТСН.ua.
Пауза перед смаженням котлет важлива, кажуть досвідчені кухарі та радять після приготування фаршу поставити його до холодильника хоча б на пів години.
Чому ж фаршу треба відпочити? По-перше, всі його компоненти добре поєднаються. По-друге, фарш матиме щільнішу текстуру, завдяки якій котлети триматимуть форму. По-третє, холод чудово діє на м'ясо і воно стає ніжнішим.
Якщо дотриматися цих простих порад, котлети будуть соковитими, м'якими і гарно триматимуть форму.
Нагадаємо, раніше ми писали про секрет надзвичайно соковитих котлет. Для цього варто додати до фаршу цікавий інгредієнт.
Оценка материала:
Про це знає не кожна господиня: чому не можна смажити котлети одразу після приготування фаршу31.01.2025