Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт капустяних кексів з ковбасою
Чудовий варіант несолодких закусочних кексів, які готуються з доступних і бюджетних продуктів.

Вам знадобляться будь-яка капуста, копчена ковбаса, кефір, яйця, борошно й сода. Підготуйте всі інгредієнти, перемішайте до однорідності, викладіть до формочок та запечіть у духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
капуста білокачанна - 250 г
ковбаса копчена - 50 г
яйця курячі - 3 шт.
борошно пшеничне - 3 ст. л.
Кефір - 4 ст. л.
сода харчова - 0,5 ч. л.
масло вершкове - 20 г
перець чорний мелений
сіль
- Капусту дрібно нашаткуйте.
- Копчену ковбасу наріжте дрібними кубиками.
- Яйця з сіллю збийте вінчиком.
- До миски викладіть капусту, ковбасу, яйця, кефір, розтоплене вершкове масло, чорний мелений перець і сіль, перемішайте.
- Всипте борошно, просіяне з содою, і ще раз гарно перемішайте.
- Заповніть силіконові форми на 2/3 частини та покладіть до заздалегідь розігрітої до 200 градусів духовки на 20 хвилин. Перевірте готовність дерев'яною шпажкою.
Поради:
- Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
- Ковбасу використовуйте будь-яку.