Життя та Стиль
Суспільство
Так гриби ви ще не готували: апетитні й ніжні фаршировані печериці
Ось покроковий рецепт приготування печериць, фаршированих м'ясом. Для цієї страви рекомендується вибирати гриби однакового розміру.

Це смачне закушування стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу і готується швидко, не потребуючи багато часу. Воно зникне з тарілки першим! Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
фарш м'ясний - 500 г
зелень - 1 ст. л.
паприка солодка - 1/2 ч. л.
Печериці - 1 кг
сир твердий - 100 г
сіль, перець - за смаком
олія - за смаком
Процес приготування:
- Печериці добре промити та обережно видалити ніжки. Викласти гриби на деко, змащене олією.
- Фарш змішати з приправами та зеленню, а потім сформувати кульки однакового розміру.
- Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
- Наприкінці посипати тертим сиром і запікати ще кілька хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!