НОВИНИ ДНЯ: Гроші потечуть рікою: ці 3 знаки зодіаку наприкінці липня 2025 отримають шалений прибуток  Зарплати не встигають: скільки доведеться платити за житло в Києві влітку 2025  "Неймовірні інновації": Келлог високо оцінив виробництво українських дронів  Клімкін: Трампу буде важко повернутися до логіки поступок Росії, але чіткої стратегії щодо України поки немає  Чи мають право ФОП на бронювання від мобілізації — пояснення  Путіну дали 50 днів: у Держдепі відповіли, чи проявила РФ готовність до дипломатії  Міжнародна федерація гімнастики позбавила Росію її головного символу величівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.02.2025 329

Так гриби ви ще не готували: апетитні й ніжні фаршировані печериці

Ось покроковий рецепт приготування печериць, фаршированих м'ясом. Для цієї страви рекомендується вибирати гриби однакового розміру.

f0164fbe3edead8470327c80fcf365bd_03.02.25_1

Це смачне закушування стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу і готується швидко, не потребуючи багато часу. Воно зникне з тарілки першим! Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

фарш м'ясний - 500 г

зелень - 1 ст. л.

паприка солодка - 1/2 ч. л.

Печериці - 1 кг

сир твердий - 100 г

сіль, перець - за смаком

олія - за смаком

Процес приготування:

  1. Печериці добре промити та обережно видалити ніжки. Викласти гриби на деко, змащене олією.
  2. Фарш змішати з приправами та зеленню, а потім сформувати кульки однакового розміру.
  3. Покласти їх у капелюшки грибів і запікати за температури 180 градусів близько 25 хвилин.
  4. Наприкінці посипати тертим сиром і запікати ще кілька хвилин до золотистої скоринки.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Так гриби ви ще не готували: апетитні й ніжні фаршировані печериці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.02.2025 329
Еще материалы раздела «Суспільство»