Життя та Стиль
Суспільство
Куряче філе з ананасом: рецепт популярної страви для святкового столу
Куряче філе з ананасом – це безпрограшний варіант до будь-якого гарніру чи для святкового столу.

Апетитне поєднання ніжних курячих відбивних із солодким смаком ананаса на подушці з цибулі, запечених у духовці, не залишить байдужим абсолютно нікого. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
філе куряче - 2 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
ананаси консервовані - 1 банка
сметана - 4 ст. л.
часник сухий - 1 ч. л.
паприка мелена солодка - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Цибулю очистьте та наріжте півкільцями.
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і розріжте вздовж на дві-три частини, накрийте харчовою плівкою та злегка відбийте.
- В мисці з'єднайте сметану, часник, паприку, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте, змастіть курячі відбивні та залиште на 30 хвилин.
- З консервованих ананасів злийте рідину.
- Форму для запікання змастіть олією, викладіть цибулю, на неї – курячі відбивні і на кожну відбивну покладіть кільце ананасів.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 35–40 хвилин.
Поради:
- Сметану можна замінити майонезом.