Життя та Стиль
Суспільство
Овочеве рагу з фрикадельками: рецепт повноцінної гарячої страви
Коли хочеться урізноманітнити своє домашнє меню, приготуйте м'ясні фрикадельки в овочевому соусі. Вийде м'ясо й гарнір одночасно.

Обсмажте фрикадельки з цибулею, морквою і томатною пастою, додайте картоплю, болгарський перець, горошок, спеції, залийте водою та протушкуйте 30 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
фарш курячий - 400 г
паприка мелена - 1 ч. л.
Картопля - 500 г
Морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
перець болгарський - 1 шт.
горошок заморожений - 100 г
часник - 3 зубки
паста томатна - 2 ст. л.
Вода - 1000 мл
Олія - 3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Картоплю очистьте, помийте та наріжте невеликими кубиками.
- Цибулю та моркву очистьте, помийте. Цибулю наріжте півкільцями, а моркву – брусочками.
- Болгарський перець очистьте від насіння та наріжте середніми кубиками.
- Часник очистьте та подрібніть.
- До фаршу додайте паприку, чорний мелений перець, сіль, перемішайте, руками, змоченими у воді, та сформуйте невеликі фрикадельки.
- В каструлі розігрійте олію та обсмажте фрикадельки з усіх боків до золотавого кольору, додайте цибулю, моркву, томатну пасту та обсмажте ще п'ять хвилин.
- Додайте картоплю, горошок, паприку, часник, чорний мелений перець, сіль, перемішайте і залийте гарячою водою.
- Доведіть до кипіння та готуйте на середньому вогні 30–35 хвилин.
Поради:
- Фарш використовуйте будь-який.