Життя та Стиль
Суспільство
Смачні і корисні рибні оладки: незвичайна страва на сніданок
Набридли звичайні оладки? Приготуйте оригінальний варіант із соковитою горбушею!

Обожнюєте оладки й рибу? Спробуйте поєднати ці смаки в одній страві! Пропонуємо вам оригінальний рецепт, що зробить класичні оладки справжнім кулінарним відкриттям. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно з розпушувачем - 250 г
сода - 1/2 ч. ложки
розтоплене вершкове масло - 50 г
лимонний сік - половина плоду
кефір - 200 мл
невеликий кабачок - 1 шт.
горбуша гарячого копчення - 300 г
олія - для смаження
салатне листя - для подавання
сіль - за смаком
Процес приготування:
- Натріть кабачок на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками.
- Половину горбуші розімніть виделкою та змішайте з підготовленим кабачком.
- Просійте борошно, влийте кефір і збийте міксером, щоб тісто стало однорідним без грудочок.
- Додайте розтоплене вершкове масло, лимонний сік, соду, сіль, а також кабачок із рибою. Збийте блендером або ретельно перемішайте.
- Розігрійте сковороду з олією, викладайте оладки ложкою та обсмажуйте на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Викладіть готові оладки на тарілки, доповніть шматочками риби та подавайте зі свіжим салатом.Смачного!