НОВИНИ ДНЯ: В Україну йде потепління: якою буде погода на початку тижня  Зеленський повідомив деталі "мирного плану": чому він сподобається не всім  Зеленський озвучив "справедливе рішення" щодо питання територій Донбасу  Зеленський прокоментував можливі вибори в Україні: що сказав  Вихід ЗСУ без відходу армії РФ: Зеленський розкрив пропозицію США щодо Донбасу  Зеленський розробив успішну стратегію відповіді на мирний план Трампа — WSJ  Санкції не зупинили експорт: грецькі танкери допомагають Росії продавати нафтувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2025 597

Як приготувати свинячі ребра в соєво-медовому соусі

Щоб свинячі реберця вийшли ніжними, м'якими та легко відокремлювалися від кістки, їх потрібно обов'язково замаринувати.

702e9aab6bebb556f56807db850308f6_10.02.25_1

Це дуже смачна й ситна м'ясна страва. Подайте її на святковий стіл з будь-яким гарніром, салатами або соусами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

ребра свинячі - 1300 г

мед - 1 ст. л.

соус соєвий - 40 г

часник сухий - 1 ч. л.

паприка мелена копчена - 1 ч. л.

Гірчиця - 1 ст. л.

Олія - 2 ст. л.

сіль

перець чорний мелений

  1. Свинячі ребра помийте, обсушіть паперовим рушником і, підтягуючи кінчиком ножа з краю, зніміть плівку.
  2. В мисці з'єднайте часник, чорний мелений перець, паприку, олію, трохи солі, перемішайте та добре увітріть суміш руками в м'ясо. Відкладіть на 40 хв.
  3. Для маринаду з'єднайте мед, соєвий соус, гірчицю, перемішайте, потім змастіть реберця цим маринадом, щоб він розподілився по всьому м'ясу, і викладіть їх до форми для запікання.
  4. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 55–60 хвилин до золотавого кольору. Розріжте на порційні шматочки та подайте до столу.

Поради:

  • Ребра можна залишити маринуватися на 3–5 годин.
  • Гірчицю використовуйте будь-яку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати свинячі ребра в соєво-медовому соусі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2025 597
Еще материалы раздела «Суспільство»