Життя та Стиль
Суспільство
Млинці з начинкою з кисломолочного сиру, які ніколи не рвуться: рецепт зі старої українською книги
Це ідеальний рецепт млинців на молоці, які виходять тоненькими, але ніколи не рвуться.

Це дуже швидкий і простий рецепт, який ідеально підходить для тих, хто не хоче проводити на кухні багато часу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйце - 4 шт.
Цукор - 2 ст. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Борошно - 100 г
кукурудзяний крохмаль - 80 г
молоко - 500 мл
олія - 3 ст. л.
кисломолочний сир 10% - 700 г
цукрова пудра - 70 г
ванільний цукор - 8 г
цедра лимона - 0,5 плоду
Процес приготування:
- У глибокій мисці розбиваємо 4 яйця, додаємо 2 ст. л. цукру та половину чайної ложки солі. Все ретельно збиваємо віничком або міксером, поки маса не стане однорідною.
- Додаємо 100 г просіяного борошна та 80 г кукурудзяного крохмалю. Перемішуємо, щоб не було грудочок. Поступово вливаємо 500 мл молока, постійно помішуючи тісто.
- В кінці додаємо 3 ст. л. олії, ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким та однорідним.
- Добре розігріваємо сковорідку (краще з антипригарним покриттям) і змащуємо її тонким шаром олії. Наливаємо порцію тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи його по дну круговими рухами.
- Обсмажуємо млинець близько 1-2 хвилин з одного боку, поки не з’являться рум’яні краї, потім перевертаємо і готуємо ще 30-60 секунд. Викладаємо готовий млинець на тарілку та продовжуємо смажити інші.
- Сир перемелюємо в блендері. Додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і цедру лимона. Перемішуємо. Кожен млинець розрізаємо навпіл, викладаємо начинку на всю поверхню, закручуємо в рулет.
Смачного!
Оценка материала:
Млинці з начинкою з кисломолочного сиру, які ніколи не рвуться: рецепт зі старої українською книги11.02.2025