НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко відповів, чи може Білорусь увійти до складу РФ  РФ спілкувалася з Віткоффом про перемир’я в маніпулятивній манері – експерт  Синоптики дали прогноз на 16 березня в Україні  Погода на 16 березня: які регіони України накриє негода   Пісні капустяні котлети: рецепт корисної страви  "Типова поведінка Росії": в РНБО прокоментували "згоду" Путіна на припинення вогню  "Тепер м'яч на боці РФ": Рубіо про те, скільки часу має Кремль, щоб погодитися на припинення вогнювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.02.2025 299

Млинці з начинкою з кисломолочного сиру, які ніколи не рвуться: рецепт зі старої українською книги

Це ідеальний рецепт млинців на молоці, які виходять тоненькими, але ніколи не рвуться.

0cf32d3a1b09c909e0ec9f8de5e540b0_11.02.25_1

Це дуже швидкий і простий рецепт, який ідеально підходить для тих, хто не хоче проводити на кухні багато часу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйце - 4 шт.

Цукор - 2 ст. л.

Сіль - 0,5 ч. л.

Борошно - 100 г

кукурудзяний крохмаль - 80 г

молоко - 500 мл

олія - 3 ст. л.

кисломолочний сир 10% - 700 г

цукрова пудра - 70 г

ванільний цукор - 8 г

цедра лимона - 0,5 плоду

Процес приготування:

  1. У глибокій мисці розбиваємо 4 яйця, додаємо 2 ст. л. цукру та половину чайної ложки солі. Все ретельно збиваємо віничком або міксером, поки маса не стане однорідною.
  2. Додаємо 100 г просіяного борошна та 80 г кукурудзяного крохмалю. Перемішуємо, щоб не було грудочок. Поступово вливаємо 500 мл молока, постійно помішуючи тісто.
  3. В кінці додаємо 3 ст. л. олії, ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким та однорідним.
  4. Добре розігріваємо сковорідку (краще з антипригарним покриттям) і змащуємо її тонким шаром олії. Наливаємо порцію тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи його по дну круговими рухами.
  5. Обсмажуємо млинець близько 1-2 хвилин з одного боку, поки не з’являться рум’яні краї, потім перевертаємо і готуємо ще 30-60 секунд. Викладаємо готовий млинець на тарілку та продовжуємо смажити інші.
  6. Сир перемелюємо в блендері. Додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і цедру лимона. Перемішуємо. Кожен млинець розрізаємо навпіл, викладаємо начинку на всю поверхню, закручуємо в рулет.

Смачного!

Оценка материала:

5.0 / 2
Млинці з начинкою з кисломолочного сиру, які ніколи не рвуться: рецепт зі старої українською книги 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.02.2025 299
Еще материалы раздела «Суспільство»