Життя та Стиль
Суспільство
Шоколадний кекс у мікрохвильовій печі: смачний десерт за п'ять хвилин
Випічка в мікрохвильовій печі – це завжди швидко та смачно. Замішування тіста і випікання займуть у вас не більше 5 хвилин.
Кекс випікається порційно, просто в чашці, в якій зручно подавати. Десерт виходить пористим, злегка вологим, у міру солодким, з шоколадним ароматом і смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 2 ст. л.
яйце куряче - 1 шт.
молоко - 2 ст. л.
Цукор - 1,5 ст. л.
Розпушувач - 0,5 ч. л.
какао-порошок - 1 ч. л.
Олія - 1 ст. л.
цукор ванільний - 0,5 ч. л.
вишня заморожена - 7 шт.
сіль - щіпка
- Вишні без кісточок розморозьте.
- В мисці з'єднайте яйце, молоко, цукор, олію, ванільний цукор, сіль і перемішайте.
- Всипте просіяне з розпушувачем пшеничне борошно, какао-порошок і добре перемішайте. Додайте вишні та ще раз перемішайте.
- Викладіть тісто до кухля і покладіть до мікрохвильовки на три хвилини за потужності 800 Вт.
Поради:
- Вишню використовуйте за бажанням.






