Життя та Стиль
Суспільство
Фаршировані печериці в беконі: рецепт оригінальної закуски
Якщо ви в пошуку оригінальної та смачної закуски до святкового столу, ці грибочки з сиром у беконі підкорять вас своєю простотою та апетитним виглядом.

Для приготування знадобляться печериці з невеликими капелюшками, цибуля, будь-який сир, тонко нарізаний бекон і духовка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Печериці - 400 г
сир твердий - 50 г
бекон (тонкі смужки) - 130 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
олія - 2 ст. л.
сіль
- Печериці промийте під проточною водою та обсушіть паперовим рушником. У кожного гриба видаліть ніжку і наріжте її дрібними кубиками.
- Твердий сир натріть на дрібну тертку.
- Цибулю очистьте та наріжте дрібними кубиками.
- Бекон розділіть на смужки і посоліть з двох боків.
- На сковороді з олією обсмажте до м'якості цибулю, додайте нарізані грибні ніжки, посоліть та обсмажте 8–10 хвилин.
- Викладіть до кожного грибного капелюшка начинку, посипте сиром та обгорніть смужкою бекону.
- Печериці викладіть до форми для запікання, змащеної олією.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 20–25 хвилин. Вийміть із форми, перекладіть на блюдо та подайте до столу.
Поради:
- Нарізаний тонкими шматочками бекон можна купити в будь-якому супермаркеті.