Життя та Стиль
Суспільство
Бейгл з яйцем і пармезаном: рецепт смачного сніданку
Сніданок – це час, коли варто подбати про себе та наповнити тіло енергією, і цей рецепт саме те, що треба.

Якщо ви мрієте про неповторний смак і ніжність страви, яка стане вашою ранковою насолодою, бейгл з яйцем і пармезаном – ідеальний вибір. На сторінці dieteticaesthetic розповіли, як приготувати страву, яка поєднує традиційний смак із сучасними тенденціями здорового харчування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйця - 2 шт.
вершкове масло - 1 ч. л.
тертий пармезан - 1 ст. л.
сир халумі - 4 скибочки
бейгл
авокадо - 1/2 шт.
рукола
маринована цибуля - 2 ст. л.
Приготування
- Розріжте бублик навпіл і трохи підсмажте його в тостері чи на сухій пательні до золотавої скоринки.
- В невеликій мисці збийте яйця разом з чайною ложкою вершкового масла. Додайте столову ложку тертого пармезану та ретельно перемішайте до утворення однорідної консистенції.
- Трохи підсмажте сир халумі, він має набути привабливої золотавої скоринки.
- На підготовлену основу бейгла щедро викладіть яєчну суміш, зверху розкладіть підсмажені скибочки сиру халумі. Додайте авокадо, покладіть руколу та прикрасьте маринованою цибулею.
- Подавайте цей бейгл гарячим і насолоджуйтеся кожним шматочком.
Поради:
- Якщо хочете експериментувати, спробуйте додати до яєчної суміші кілька крапель лимонного соку – це підкреслить смак пармезану та додасть страві свіжості.
Цей бейгл – справжня симфонія смаків: ніжні яйця та ароматний пармезан створюють гармонійне поєднання, яке здатне задовольнити навіть найвибагливіших гурманів. Підсмажені скибочки халумі додають страві контрасту, а авокадо, рукола та маринована цибуля роблять смак ще яскравішим.
Ми також писали про те, як приготувати смачну шакшуку на сніданок.