НОВИНИ ДНЯ: Кредит поверне Путін: Зеленський розкрив деталі отримання 90 млрд євро від ЄС  Місячний гороскоп на 22–28 грудня: що рекомендується робити кожного дня тижня  "Мирної угоди не існує": Зеленський пояснив, чого очікує Україна  Гороскоп на 21 грудня для всіх знаків зодіаку: сьогодні все стане на свої місця  Зеленський: виборів на тимчасово окупованих територіях України не буде  Гороскоп на 21 грудня за картами Таро: Водоліям - нові можливості, Ракам - турбота  Додаткова відпустка для УБД – хто може скористатися і чи можна перенести на наступний ріквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.02.2025 396

Бейгл з яйцем і пармезаном: рецепт смачного сніданку

Сніданок – це час, коли варто подбати про себе та наповнити тіло енергією, і цей рецепт саме те, що треба.

9e235d3a6864c0094c42d0fd8563e597_16.02.25

Якщо ви мрієте про неповторний смак і ніжність страви, яка стане вашою ранковою насолодою, бейгл з яйцем і пармезаном – ідеальний вибір. На сторінці dieteticaesthetic розповіли, як приготувати страву, яка поєднує традиційний смак із сучасними тенденціями здорового харчування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яйця - 2 шт.

вершкове масло - 1 ч. л.

тертий пармезан - 1 ст. л.

сир халумі - 4 скибочки

бейгл

авокадо - 1/2 шт.

рукола

маринована цибуля - 2 ст. л.

Приготування

  1. Розріжте бублик навпіл і трохи підсмажте його в тостері чи на сухій пательні до золотавої скоринки.
  2. В невеликій мисці збийте яйця разом з чайною ложкою вершкового масла. Додайте столову ложку тертого пармезану та ретельно перемішайте до утворення однорідної консистенції.
  3. Трохи підсмажте сир халумі, він має набути привабливої золотавої скоринки.
  4. На підготовлену основу бейгла щедро викладіть яєчну суміш, зверху розкладіть підсмажені скибочки сиру халумі. Додайте авокадо, покладіть руколу та прикрасьте маринованою цибулею.
  5. Подавайте цей бейгл гарячим і насолоджуйтеся кожним шматочком.

Поради:

  • Якщо хочете експериментувати, спробуйте додати до яєчної суміші кілька крапель лимонного соку – це підкреслить смак пармезану та додасть страві свіжості.

 

Цей бейгл – справжня симфонія смаків: ніжні яйця та ароматний пармезан створюють гармонійне поєднання, яке здатне задовольнити навіть найвибагливіших гурманів. Підсмажені скибочки халумі додають страві контрасту, а авокадо, рукола та маринована цибуля роблять смак ще яскравішим.

Ми також писали про те, як приготувати смачну шакшуку на сніданок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бейгл з яйцем і пармезаном: рецепт смачного сніданку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.02.2025 396
Еще материалы раздела «Суспільство»