Життя та Стиль
Суспільство
Салат із пекінської капусти з куркою, кукурудзою та сухариками: рецепт легкої та корисної страви
Готовий салат подайте одразу до столу, інакше сухарики стануть м'якими та смак зміниться.
Завдяки пекінській капусті він виходить свіжим, легким і чудово поєднується з курячим філе, кукурудзою, яйцями та хрусткими сухариками. Як заправку замість майонезу використовуйте грецький йогурт або сметану. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 300 г
пекінська капуста - 400 г
яйця курячі - 3 шт.
консервована кукурудза - 200 г
сухарики - 1/2 пачки
майонез
сіль
перець чорний мелений
олія
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником, посоліть, поперчіть. Розігрійте сковороду, змастіть олією і обсмажте його з двох боків 7-8 хвилин до золотистого кольору. Остудіть і розберіть на волокна.
- Яйця відваріть круто від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть, очистіть та наріжте невеликими кубиками.
- З консервованої кукурудзи злийте рідину.
- Пекінську капусту промийте, обсушіть і тонко наріжте соломкою.
- У миску викладіть куряче філе, яйця, пекінську капусту, кукурудзу. Потім посоліть, заправте майонезом та перемішайте.
- Викладіть салат на блюдо та посипте сухариками. Перед подаванням перемішайте.
Поради:
- Сухарики використовуйте будь-які.
- Куряче філе можна відварити.
- Можна прикрасити салат кільцями червоної цибулі.
Оценка материала:
Салат із пекінської капусти з куркою, кукурудзою та сухариками: рецепт легкої та корисної страви21.02.2025






