НОВИНИ ДНЯ: "Швидше, швидше, швидше": США тиснуть на Україну, вимагаючи підписати мирну угоду  Не маємо єдиної думки щодо Донбасу: Зеленський пояснив, чому не погоджується з планом США  Штрафи за новорічні ялинки: яку відповідальність передбачено 2025 року  Вифлеємський вогонь миру доставили до України: що це за традиція  Народні прикмети і забобони, що пов’язують декабрист із долею та енергетикою оселі  Хмарний тиждень попереду: детальний прогноз на найближчі дні  Антирекорд з довіри: Мерц зіткнувся з падінням рейтингів та загрозою від АдН, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.02.2025 505

Легкий смачний салат з пекінської капусти "по-китайськи"

Овочевий салат з пекінської капусти з цікавою заправкою.

d197e692d3e9e7ce642a3bf4f4a9aecd_21.02.25_1

Якщо потрібно приготувати смачний салат з пекінської капусти, легкий та пікантний, спробуйте приготувати салат "по-китайськи". Інгредієнти прості — пекінська капуста, корейська морква та свіжі огірки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Аромату та пікантності салату надає оригінальна заправка  з соєвого соусу і кунжуту. Салат готується за кілька хвилин, а результат не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти для салату:

  • Пекінська капуста — 300 г
  • Морква по-корейськи — 100 г
  • Огірки — 2 шт.
  • Зелена цибуля — за смаком
  • Насіння кунжуту — 30 г
  • Соєвий соус — 3 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 ч. л.
  • Вода — 40 мл
  • Наріжте пекінську капусту великими шматочками та покладіть у глибоку миску. Додайте до неї корейську моркву.
  • Огірки наріжте на четвертинки, а зелену цибулю поріжте дрібно.
  • Розігрійте сковороду без олії та обсмажте кунжут до золотистого кольору, періодично помішуючи. Потім пересипте його в окрему тарілку.
  • У ту саму сковороду налийте соєвий соус, додайте розчинений у воді кукурудзяний крохмаль і доведіть до кипіння. Перемішайте, щоб не було грудочок.
  • Додайте до суміші огірки та зелень, тушкуйте 5 хвилин.
  • Перемістіть вміст сковороди в миску до пекінської капусти, моркви та зеленої цибулі. Додайте обсмажений кунжут і добре перемішайте.
  • Поставте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся і набрав смачного аромату.

Приготування:

Оценка материала:

5.00 / 2
Легкий смачний салат з пекінської капусти "по-китайськи" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.02.2025 505
Еще материалы раздела «Суспільство»