Життя та Стиль
Суспільство
"Ледачий" яблучний пиріг: змішати всі інгредієнти – і на деко
Цей рецепт пирога сподобається вам за швидке приготування і прості інгредієнти.

Для нього навіть не знадобиться форма – тісто виливається на деко. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Щоб приготувати цей "ледачий" яблучний пиріг, дуже важливо добре збити яйця. Тіста виходить мало, а начинки – багато. Саме тому він надзвичайно смакує.
Інгредієнти
Яйця - 3 шт.
Сіль - 1/4 ч. л.
Цукор - 100 г
ванільний цукор - 10 г
вершкове масло - 100 г
борошно - 300 г
розпушувач - 8 г
яблука - 450 г
сік лимона - 1/2 шт.
цукрова пудра - 1 ч. л.
Родзинки - 80 г
Процес приготування:
- Яйця змішати з сіллю, збити до стійкої білої піни віничком чи міксером. Додати цукор і ванільний цукор, ще раз збити, щоб усі крупинки розчинилися.
- Влити розтоплене, але не гаряче масло, ще раз збити до однорідності.
- Окремо змішати борошно й розпушувач, додати до збитих яєць, вимішати тісто. Воно має бути липким і густим.
- Яблука нарізати невеликими кубиками, полити соком лимона, щоб не потемніли. Додати родзинки, всипати все в тісто і перемішати.
- Невелике деко застелити пергаментом, змастити олією, викласти тісто з начинкою, розрівняти. Духовку розігріти до 180 градусів, запікати пиріг 25 хвилин. Після випікання посипати цукровою пудрою за бажання.
Смачного!