НОВИНИ ДНЯ: Британія готова відправити винищувачі Typhoon до України: The Telegraph повідомив деталі  Чи несе небезпеку план Трампа щодо керування АЕС України - розбір The New York Times  Як приготувати сирно-банановий торт без випікання.  Полуничний тирамісу: рецепт неперевершеного десерту з домашнім печивом  Пісні котлети з сочевиці: як приготувати  Світовий рейтинг щастя знову очолила країна, яка відбила агресію Росії  Стане прохолодніше і будуть дощі: де погіршиться погода вихіднимивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.03.2025 194

Смачні шоколадні цукерки з чотирьох інгредієнтів: в рази кращі за магазинні

Готувати домашні шоколадні смаколики ще ніколи не було так легко: лише чотири інгредієнти – і ваші улюблені цукерки вже готові!

671ef16732be3f31fbb7079f20da7646_21.03.25_1

Запам'ятовуйте простий рецепт. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Домашні шоколадні смаколики – це справжня насолода, яку не замінять магазинні варіанти! Лише чотири прості інгредієнти – і ви створите цукерки, що вразять вас і ваших гостей. Спробуйте й переконайтеся самі!

Інгредієнти

лісові горіхи - 100 г

чорний або молочний шоколад - 75 г

білий шоколад - 95 г

молоко - 60 мл

Процес приготування:

  1. Поламайте білий і молочний (або чорний) шоколад на дрібні шматочки, складіть у глибоку миску, залийте молоком і нагрівайте в мікрохвильовій печі до повного розчинення. Перемішуйте, поки маса не стане гладкою та однорідною.
  2. У кавомолці подрібніть 25 г фундука до стану крихти. Додайте його до гарячої шоколадної суміші й ретельно розмішайте.
  3. Дайте масі охолонути до кімнатної температури, потім поставте в холодильник приблизно на 15-20 хвилин, щоб вона трохи загусла.
  4. Подрібніть решту 50 г фундука, залишаючи шматочки трохи більшими, щоб створити приємну текстуру.
  5. Дістаньте охолоджену шоколадно-горіхову масу – вона повинна добре тримати форму. Візьміть половину чайної ложки цієї маси, всередину покладіть цілий горіх і сформуйте кульку. Потім обваляйте її в подрібнених горіхах.
  6. Викладіть цукерки на тарілку та поставте в морозильну камеру приблизно на 20 хвилин, щоб вони стали щільнішими.
  7. Поламайте молочний шоколад, додайте трохи молока та розтопіть у мікрохвильовці, постійно помішуючи. Якщо хочете зробити глазур більш щільною, використовуйте більше шоколаду та не додавайте молока. Важливо працювати з теплою глазур’ю, оскільки охолоджена стане надто густою.
  8. Дістаньте цукерки з морозилки, по одній занурюйте в глазур, повністю покриваючи. За допомогою виделки  діставайте цукерки та викладайте їх на тарілку.
  9. Знову поставте цукерки в холодильник, щоб глазур застигла.

Смачного!

Оценка материала:

5.0 / 2
Смачні шоколадні цукерки з чотирьох інгредієнтів: в рази кращі за магазинні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.03.2025 194
Еще материалы раздела «Суспільство»