Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати сирно-банановий торт без випікання.
Коли ви не маєте можливості скористатися духовкою, приготуйте сирно-банановий торт, який не потрібно випікати.

Основою торта буде печиво, а начинкою – сирно-сметанний крем і банани, які додадуть десерту насиченого аромату та смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
печиво пісочне - 400–500 г
сир - 500 г
молоко - 150 мл
сметана - 100 г
масло вершкове - 100 г
цукор - 120 г
банан - 3 шт.
шоколад для посипання
- Сир, цукор, м'яке вершкове масло і сметану перебийте блендером до однорідної маси та розділіть сирний крем на три частини.
- Банани очистьте і наріжте кружальцями.
- Печиво (чотири штуки) та шоколад подрібніть на крихту. Решту печива розділіть на дві частини.
- Кожне печиво вмочіть у молоко та викладіть до роз'ємної форми один шар печива, потім розподіліть поверх нього шар сирного крему та шар кружалець бананів.
- Потім повторіть шари в тій самій послідовності, верх торта змастіть кремом та посипте подрібненими печивом і шоколадом.
- Покладіть торт до холодильника на 2–3 години.
Поради:
- Якщо ви не маєте роз'ємної форми, збирайте торт на блюді.
- Молоко та сметану використовуйте будь-якої жирності.