Життя та Стиль
Суспільство
Оселедець, маринований у томатному соусі: оригінальний рецепт
Оселедець у томатному соусі – це смачна та дуже корисна страва, яка чудово підходить для домашнього столу.

Страва має ніжний пікантний смак і прекрасно поєднується як із гарнірами, так і в якості самостійної закуски. Приготування не займе багато часу, а результат неодмінно потішить усіх любителів риби, а про рецепт розповіли на сторінці mamanata.food. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Оселедець- 1 кг
Цибуля - 2-3 шт.
Коріандр - 1 ч. л
Олія - 100 г
Томатний сік - 150 г
Сіль - 1 ст. л
Оцет - 50 г
Приготування
- Оселедець очистити, видалити кістки та нарізати порційними шматочками.
- Цибулю почистити та нарізати півкільцями.
- Для маринаду у каструлі змішати олію, томатний сік і сіль. Довести до кипіння, зняти з вогню та дати трохи охолонути.
- Тим часом підготовлену рибу змішати з нарізаною цибулею. Додати коріандр у зернах або мелений – залежно від уподобань.
- У теплий маринад додати оцет, ретельно перемішати.
- Залити рибу отриманою сумішшю, добре перемішати та викласти у скляну чи емальовану ємність.
- Накрити та залишити у холодильнику на 24 години для повного маринування.
Після цього оселедець готовий до подавання. Він чудово доповнить як святковий стіл, так і повсякденне меню. Завдяки поєднанню томатного соусу та спецій страва набуває особливої насиченості та приємного аромату.
Смачного!
Ми також писали про те, як приготувати картопляні човники з оселедцем.