Життя та Стиль
Суспільство
Грибне намащення з плавленим сиром: рецепт смачного додатку до хліба
Якщо ви шукаєте простий, швидкий та надзвичайно смачний рецепт для сніданку чи перекусу, зверніть увагу на цей варіант грибного намащення з плавленим сиром.

Воно чудово смакує на хлібі, тостах або крекерах і може стати улюбленою стравою для всієї родини. Про рецепт приготування розповіли на сторінці receptoria1. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Печериці - 300 г
Ріпчаста цибуля - 2 шт.
Вершковий плавлений сир - 2 шт.
Зелена цибуля - 1 пучок
Майонез - 2 ст. л
Сіль
Перець
Приготування
- Дрібно наріжте гриби та цибулю.
- Розігрійте сковороду, підсмажте цибулю до прозорості, потім додайте гриби та смажте, доки рідина повністю випарується, а гриби підрум'яняться.
- Натріть плавлені сирки на дрібній тертці.
- Дрібно поріжте зелену цибулю.
- Змішайте обсмажені гриби з цибулею, тертий сир та подрібнену зелену цибулю.
- Додайте сіль, перець та майонез, ретельно перемішайте.
- Готове намащення можна одразу подавати на хлібі чи охолодити у холодильнику для насиченішого смаку.
Поради:
- Для ніжнішого смаку можна додати ложку сметани чи натурального йогурту замість майонезу.
- Якщо хочете отримати пікантніший смак, додайте зубчик подрібненого часнику.
- Намазка ідеально поєднується не лише з хлібом, а й з підсмаженими багетами або тарталетками.
Насолоджуйтесь ароматним грибним намащенням з ніжним вершковим сиром усією родиною.
Смачного!
Ми також писали про те, як приготувати намащення з буряка та фети.