Життя та Стиль
Суспільство
Кальмари, фаршировані грибами: цікавий рецепт
Кальмари, фаршировані грибами – це витвір кулінарного мистецтва.

Смачний баланс інгредієнтів, вишукана текстура начинки та правильно підібрана технологія приготування створюють унікальну страву, яка неодмінно прикрасить будь-яке свято чи родинну вечерю. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецепт, про який розповіли на сторінці trokhlib_liliya, подарує можливість насолодитися ніжністю кальмарів у поєднанні з насиченою начинкою з печериць і сира. Ця страва стане чудовим доповненням до святкового столу чи родинної вечері та подарує справжнє кулінарне задоволення.
Інгредієнти
кальмари - 7 шт.
печериці - 300 г
цибуля - 1 шт.
твердий сир - 200 г
вершковий сир - 100 г
сіль
перець
олія
Приготування
- Тушки кальмарів, які вже були очищені, відваріть у підсоленій воді протягом 2 хв.
- Цибулю та печериці дрібно наріжте. Потім підсмажте їх на пательні до повного випаровування рідини. Після смаження додатково посоліть і поперчіть, а потім дайте охолонути.
- До охолоджених печериць додайте твердий і вершковий сир. Всі інгредієнти ретельно перемішайте до утворення однорідної кремової начинки.
- Готову начинку покладіть у середину кальмарів. Після цього фаршировані тушки викладіть до форми для випікання. Зверху додатково посипте сиром – це створить апетитну скоринку під час запікання.
- Форму з кальмарами поставте до попередньо розігрітої до 190°C духовки та запікайте протягом 15–20 хв.
- Цю страву можна подавати як основну закуску чи як частину багатокомпонентного обіду. Вона чудово підходить до легкого зеленого салату або овочевого гарніру.
Смакуйте цю страву з насолодою, відкривайте для себе нові грані смаку й вишуканості.
Смачного!
Ми також писали про те, як приготувати запечену курку "Капрезе"