Життя та Стиль
Суспільство
Капуста, тушкована з картоплею та ковбасою: рецепт смачного гарячого
Ця страва допоможе вам, коли треба смачно і швидко нагодувати сім'ю обідом або вечерею, а такі продукти завжди знайдуться на кухні у кожної господині.

Вам знадоблться картопля, капуста, морква, цибуля, томатна паста і будь-яка варена ковбаса: сардельки, сосиски, але копчена надасть страві особливого смаку і аромату. Пише ТСН.
Інгредієнти
капуста білокачанна - 400 г
картопля - 4 шт.
ковбаса - 150 г
морква - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
томатна паста - 1 ст. л.
Вода - 50 г
Олія - 3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Капусту тонко нашаткуйте.
- Цибулю, моркву, картоплю очистьте. Цибулю та картоплю наріжте на середні кубики, моркву натріть на велику тертку.
- Ковбасу очистьте та наріжте також на середні кубики.
- На сковороді розігрійте олію та обсмажте цибулю з морквою до м'якості.
- Викладіть у сковороду ковбасу, томатну пасту та обсмажте 3-4 хвилини.
- Додайте картоплю і обсмажте ще 5 хвилин, потім капусту, поперчіть, посоліть, перемішайте і смажте ще 7-10 хвилин.
- Влийте гарячу воду, перемішайте та тушкуйте під закритою кришкою близько 25 хвилин.
Поради:
- Готову страву за бажанням посипте зеленню.