Життя та Стиль
Суспільство
Маринована капуста з буряком: дуже простий рецепт
Маринована капуста виходить хрумкою.
Маринована капуста з буряком - надзвичайно проста у приготуванні, але дуже смачна страва. Вона стане гарною закускою для вашого столу. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував рецепт від кулінарки Аліни Бурик.
Інгредієнти
- 1 капуста
- 1 буряк
- 2 моркви
- 5 зубчиків часнику
Маринад
- 1 л води
- 120 г оцту
- 100 г олії
- 2 ст.л. солі
- 2 ст.л цукру
Приготування
- Капусту нарізаємо великими шматками. Буряк нарізаємо соломкою, моркву натираємо.
- До контейнера, який закривається, кладемо капусту. Потім - буряк, моркву та часник.
- Для маринаду усі інгредієнти зʼєднуємо та доводимо до кипіння.
- Заливаємо маринадом овочі. Ставимо їх до холодильника та залишаємо на добу маринуватися.