НОВИНИ ДНЯ: Як впали симпатії українців до США і чому ЄС не вірять "на слово": дані КМІС  Найкращі новорічні тости 2026: додадуть тепла в застілля та подарують усмішку  Ціни на хліб можуть підскочити на 20%: як блекаут та обстріли вплинуть на вартість  Що поставити на стіл, щоб 2026 рік приніс удачу: Кінь точно не встоїть  ЄС уклав угоду для України, але не таку, як хотіли: чому план зірвався і чи зіграє це на руку Кремлю  Зметуть з тарілки першими: 8 смачних бутербродів на Новий рік 2026  ЄС надасть кредит 90 млрд євро: Мерц сказав, коли Україна отримає коштивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.04.2025 512

Як приготувати глазур для паски, яка не липне і не обсипається

Лайфгак, як приготувати глазур для паски.

cd5c6364ffa795b0cf99cce8c453501a_08.04.25_1

Існує безліч рецептів глазурі для пасок, проте багато господинь особливо цінують такий рецепт глазурі, яка після застигання не липне до рук і не кришиться. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Авторка українського кондитерського блогу розповіла, як приготувати саме таку глазур. Зробити це дуже просто.

Для приготування цієї ідеальної глазурі вам знадобляться такі інгредієнти:
  • желатин — 6 г
  • вода (для замочування желатину) — 30 мл
  • цукор — 150 г
  • вода (для приготування сиропу) — 30 мл
  • лимонна кислота — невелика щіпка
Процес приготування глазурі дуже простий
  • Спочатку в невеликій каструлі з’єднайте цукор і воду, призначені для сиропу. Додайте туди щіпку лимонної кислоти. Поставте каструлю на вогонь і зваріть сироп, помішуючи до повного розчинення всіх кристалів цукру.
  • Окремо в невеликій мисці залийте холодною водою желатин і дайте йому набубнявіти.
  • Коли сироп буде готовий, влийте його до набубнявілого желатину. Одразу ж почніть збивати цю суміш міксером на середній швидкості. Продовжуйте збивати доти, доки маса не стане густою, щільною і не набуде насиченого білого кольору.
  • Готову глазур потрібно дуже швидко нанести на вже спечені та охолоджені паски. Завдяки желатину вона швидко застигне і матиме ідеальний вигляд.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як приготувати глазур для паски, яка не липне і не обсипається 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
08.04.2025 512
Еще материалы раздела «Суспільство»