Життя та Стиль
Суспільство
Минтай, запечений у лаваші: рецепт оригінальної закуски
Для приготування страви підійде будь-яке рибне філе: хек, минтай, тріска.
Риба виходить соковитою, ніжною, з хрумкою скоринкою з лаваша. Рибне філе загорніть з м’яким сиром і зеленню у трикутники та запечіть у духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
лаваш вірменський - 1 пак.
філе минтая - 300 г
м’який сир - 200 г
свіжий кріп - 15 г
жовток яйця - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
кунжут
Минтай промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте дрібними кубиками, поперчіть, посоліть.
Кріп промийте, обсушіть і з’єднайте з м’яким сиром, перемішайте.
Лист лаваша наріжте смужками (щоб можна було згорнути конверт), ближче до краю смужки викладіть сирну масу у формі трикутника, потім зверху рибу, згорніть конвертиком, змастіть яйцем, посипте кунжутом і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30–35 хвилин.
Поради:
Можна використовувати будь-який м’який сир.






