Життя та Стиль
Суспільство
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне
Швидкий спосіб приготувати глазур для великодньої паски. Змішати інгредієнти і нанести. Не потрібно збивати чи варити.

Ця глазур, приготовлена за цим рецептом, має привабливу глянцеву текстуру. Вона чудово утримує будь-яку кондитерську посипку, а після висихання не липне і не ламається під час нарізання. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA
Інгредієнти
сухе молоко - 4 ст. ложки
згущене молоко - 6-8 ст. ложок
сік лимону - 2 ч. ложки
Процес приготування:
- З’єднуємо всі інгредієнти в одну суміш.
- Якщо вона вийшла занадто густою, додаємо ще згущеного молока; якщо занадто рідкою — сухе молоко. Регулюємо консистенцію до бажаного стану. Глазур готова.
- Наносимо її на охолоджені паски і одразу посипаємо посипкою. Даємо глазурі застигнути.
- Чим густіша глазур, тим більше часу вона потребує для висихання.
Смачного!
Оценка материала:
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне13.04.2025