НОВИНИ ДНЯ: В Україні не зупиняється зростання цін: у Нацбанку пояснили причини  Путін цинічно поскаржився на "наплювацьке ставлення" Заходу до Росії  Ізраїль намагався ліквідувати іранську верхівку: поранено президента Пезешкіана  Що буде з доларом та євро у середині липня — прогноз банкіра  Трамп несподівано підвищив мита для Євросоюзу: ЄС готує відповідь  Безпілотники змінили тактику і зупинили рух на фронті: у чому причина  Скільки балістичних ракет залишилось у Росії: ГУР повідомило про значне зменшення запасіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.04.2025 314

30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне

Швидкий спосіб приготувати глазур для великодньої паски. Змішати інгредієнти і нанести. Не потрібно збивати чи варити.

f0abf5c8578d570f626eeec6e6233555_13.04.25

Ця глазур, приготовлена за цим рецептом, має привабливу глянцеву текстуру. Вона чудово утримує будь-яку кондитерську посипку, а після висихання не липне і не ламається під час нарізання. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA

Інгредієнти

сухе молоко - 4 ст. ложки

згущене молоко - 6-8 ст. ложок

сік лимону - 2 ч. ложки

Процес приготування:

  1. З’єднуємо всі інгредієнти в одну суміш.
  2. Якщо вона вийшла занадто густою, додаємо ще згущеного молока; якщо занадто рідкою — сухе молоко. Регулюємо консистенцію до бажаного стану. Глазур готова.
  3. Наносимо її на охолоджені паски і одразу посипаємо посипкою. Даємо глазурі застигнути.
  4. Чим густіша глазур, тим більше часу вона потребує для висихання.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.04.2025 314
Еще материалы раздела «Суспільство»