Життя та Стиль
Суспільство
Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт
Глазур виходить дуже рельєфною.

Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок - це глазур. Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.
Інгредієнти
- 200 г цукру
- 100 г яєчних білків
- ¼ ч.л лимонної кислоти
- щіпка солі
Приготування
- У велику миску додаємо білки і цукор. Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.
- Нагріваємо білкову масу доти - доки цукор не розтане.
- Знімаємо миску з водяної бані. Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.
Нагадаємо, раніше ми писали про глазур на паску зі згущеного молока.