НОВИНИ ДНЯ: Нічний "мінус" і штормовий вітер: синоптики дали прогноз погоди на 7 грудня  Нове опитування показало несподівану позицію США щодо війни  У Міноборони РФ "знайшли" цинічну причину нічної атаки на Україну  Путін ризикує серйозно зіпсувати відносини з Трампом, - The Independent  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилися  Морози і штормовий вітер: синоптикиня розповіла, якою буде погода 6-7 грудня  Врожай в Україні зростає, але експерти б’ють на сполох — що заважає прибутку від його продажувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.04.2025 407

Шашлик зі свинини в цибулевому маринаді: класичний рецепт

Особливість приготування шашлика в тому, що він маринується в цибулевому маринаді без оцту.

317c9ce1235095803e872dcd33dc71d1_23.04.25

Вам знадобиться мінімум інгредієнтів: м’ясо, багато цибулі, чорний мелений перець і сіль. Цибуля додасть м’ясу ідеального смаку, м’якості та аромату. Подавайте зі свіжими овочами або томатним соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

свиняча шия - 1,5 кг

ріпчаста цибуля - 700 г

чорний мелений перець

сіль

  1. М’ясо промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте порційними шматками.
  2. Цибулю очистьте та наріжте півкільцями.
  3. Викладіть м’ясо до глибокої миски, посоліть, поперчіть, додайте цибулю і добре перемішайте, приминаючи і притискаючи його.
  4. Накрийте харчовою плівкою та покладіт до холодильника на 3–4 години маринуватися.
  5. М’ясо нанижіть на шампури без цибулі та обсмажте до повної готовності.

Поради:

  • Перевірити готовність страви можна, зробивши надріз на одному зі шматочків: якщо сік прозорий — м’ясо готове.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шашлик зі свинини в цибулевому маринаді: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.04.2025 407
Еще материалы раздела «Суспільство»