НОВИНИ ДНЯ: Туман, але без опадів: якою буде погода в Україні 21 грудня  Росія цілеспрямовано б’є по Одещині: Зеленський зробив жорстку заяву щодо відповідальних за ППО  У Волгоградській області РФ вийшов з ладу магістральний газопровід  СБУ уразила два російські літаки Су-27 на аеродромі Бельбек  Мотивація попри війну: Соціологи пояснили, що допомагає українцям не втрачати сенс життя  Гроші будуть, але не російські: ЄС виділив Україні кошти, задіявши "план Б"  До України йдуть морози — прогноз погоди на Різдвовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2025 396

Курка, тушкована в цибульному соусі: рецепт ідеальної гарячої страви

Тушковане м'ясо та цибульна підлива ідеально підійде практично до будь-якого гарніру, а з гречкою буде особливо смачно.

Курка тушкується у великій кількості цибулі, що надасть страві соковитості та аромату. Для приготування використовуйте будь-яку частину птиці: куряче філе, стегна, гомілку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

куряче філе - 800 г

цибуля ріпчаста - 300 г

часник - 2 зубчики

масло вершкове - 50 г

вода - 30 мл

куркума - 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки.
  2. Цибулю та часник очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, часник — на шматочки.
  3. На розігріту сковороду викладіть вершкове масло, потім цибулю і обсмажте на середньому вогні до м’якості.
  4. Додайте часник, куряче філе, воду, куркуму, перець чорний мелений, сіль і перемішайте.
  5. Тушкуйте під закритою кришкою, на повільному вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.

Поради:

  • Приправи використовуйте на свій смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Курка, тушкована в цибульному соусі: рецепт ідеальної гарячої страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2025 396
Еще материалы раздела «Суспільство»