Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт салату з куркою, печерицями та ананасом
Приготуйте такий пікантний соковитий салат до святкового столу.
Куряче м’ясо чудово поєднується з грибами і маринованою цибулею, а ананас зробить салат трохи солодким і ніжним. Заправте його домашнім майонезом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- куряче філе — 300 г
- гриби мариновані — 200 г
- ананаси консервовані — 200 г
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- майонез — 2 ст. л.
- сіль
- вода — 100 мл
- оцет 9% — 50 г
- цукор — 1 ст. л.
- сіль — 0,5 ч. л.
Для маринаду:
Приготування:
- Куряче філе помийте і відваріть у підсоленій воді 20–25 хвилин від моменту закипання. Остудіть у бульйоні, потім наріжте середніми кубиками.
- Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
- З’єднайте воду, оцет, цукор і сіль, перемішайте. Залийте цибулю маринадом і залиште на 15–20 хвилин, потім відіжміть її.
- З грибів та ананасів злийте рідину і наріжте середніми кубиками.
- У миску викладіть куряче м’ясо, гриби, ананаси, мариновану цибулю, заправте майонезом, перемішайте та викладіть до салатника.
Поради:
- Куряче м’ясо використовуйте будь-яке.