Життя та Стиль
Суспільство
Старий, перевірений роками рецепт: як приготувати пухкі коржі на кефірі
Якщо хочете здивувати своїх рідних смачною, ситною стравою, яка готується з простих та доступних інгредієнтів, спробуйте цей рецепт.

Поки ці коржі смажаться, на кухні стоїть такий аромат, що всі ваші рідні зберуться за столом швидше, ніж зазвичай. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кефір - 400 мл
Борошно - 650 г
Яйце - 1 шт.
Сода - 1 ч. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Сметана - 2 ст. ложки
Олія - 2 ст. ложки
Процес приготування:
- В миску вилити кефір, додати яйце, сіль, соду, сметану і добре перемішати.
- Влити олію і поступово додати просіяне борошно.
- Замісити тісто. Розділити його на рівні частини. Розкачати коржі і посмажити на олії на сковороді до золотистості з двох боків.
Смачного!