Життя та Стиль
Суспільство
Куряче філе з овочами та грибами, запечене в рукаві: рецепт на швидку руку
Запечене філе з овочами — це ідеальний варіант смачного і корисного гарніру або просто як самостійна страва.

За рахунок запікання м’яса та овочів страва виходить соковитою та ароматною. Рецепт дуже простий, для цього потрібно замаринувати куряче філе в соєвому соусі, меді, спеціях, нарізати овочі, відправити в рукав для запікання і запекти в духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 500 г
печериці - 300 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
морква - 1 шт.
перець солодкий - 2 шт.
соєвий соус - 2 ст. л.
Мед - 1 ч. л.
яблучний оцет - 1,5 ст. л.
приправи для курки -1 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на смужки середньої товщини.
- У мисці змішайте соєвий соус, мед, яблучний оцет, приправу для курки, олію, перець чорний мелений. Викладіть у маринад куряче філе і відправте в холодильник маринуватися три години.
- Цибулю та моркву очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву — соломкою.
- Гриби промийте та наріжте тонкими слайсами.
- Перець солодкий очистьте від насіння та наріжте соломкою.
- Складіть всі овочі в миску, додайте мариноване куряче філе, сіль і перемішайте.
- Перекладіть масу в рукав для запікання, щільно зав’яжіть краї рукава, проткніть зубочисткою в кількох місцях і викладіть на деко для запікання.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин.
Поради:
- Куряче філе можна залишити маринуватися на ніч.
- Перець солодкий за бажанням використовуйте двох кольорів.
Оценка материала:
Куряче філе з овочами та грибами, запечене в рукаві: рецепт на швидку руку15.05.2025