Життя та Стиль
Суспільство
Свинячі реберця, запечені в банці в духовці: рецепт розкішної гарячої страви
Один із самих незвичайних способів приготування свинячих ребер у домашніх умовах, запекти їх у банку в духовці. М'ясо запікається у власному соку без додавання води, жиру і виходить ароматним та дуже соковитим.
Знадобляться 1,5 літрова банка, фольга, свинячі реберця, цибуля ріпчаста, морква, спеції та духовка. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
свинячі ребра - 1,5 кг
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
паприка мелена солодка - 1 ч. л.
перець чорний мелений за смаком
сіль
- Ребра промийте, обсушіть паперовим рушником та наріжте на порційні шматочки.
- Цибулю та моркву очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву — кружальцями.
- У миску викладіть ребра, цибулю, моркву, додайте паприку, чорний мелений перець, сіль, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин
- У банку нещільно покладіть м’ясо з овочами, накрийте кришкою, зробленою з фольги і відправте в холодну духовку, потім ввімкніть її і випікайте за 180 градусів 1 годину 20 хвилин.
- Духовку вимкніть і не відкривайте 20 хвилин, щоб банка не лопнула.
Поради:
- Не ставте банку на мокру чи холодну поверхню.
- Подайте з овочами чи будь-яким гарніром.
Оценка материала:
Свинячі реберця, запечені в банці в духовці: рецепт розкішної гарячої страви18.05.2025