Життя та Стиль
Суспільство
Фірмові хотдоги від переможниці "МастерШеф 14": додайте ці інгредієнти для особливого смаку
Якщо ви хочете приготувати смачні хотдоги на вечерю, спробуйте додати до них ці інгредієнти.

Переможниця 14-го сезону українського кулінарного шоу "МастерШеф" Наталка Нікішина розкрила на своїй сторінці в Instagram секретний рецепт хотдога. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Булочка - 1 шт.
сосиска молочна - 1 шт.
салат айсберг - кілька листочків
морква по-корейськи - за смаком
бекон - 4 шт.
борошно пшеничне - 25 г
молоко 250 г
вершкове масло - 20 г
жир з бекону - за смаком
сир чеддер - 130 г
Процес приготування:
- Бекон нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на середньому вогні до хрусткої текстури. У жир, що залишився від бекону, додаємо вершкове масло і борошно, обсмажуємо суміш до світло-коричневого відтінку.
- Потім вливаємо молоко і додаємо сир, ретельно перемішуючи до повного розплавлення сиру і загущення соусу. Молочну сосиску обсмажуємо до появи легкої золотистої скоринки.
- Для збирання хотдога булочку рекомендується трохи підігріти або підсмажити на грилі. Її намащуємо сирним соусом, викладаємо свіжий айсберг і моркву по-корейськи. Зверху кладемо гарячу сосиску, додаємо соуси — гірчицю, майонез і кетчуп — і щедро посипаємо хрусткими смужками бекону.
Смачного!
Оценка материала:
Фірмові хотдоги від переможниці "МастерШеф 14": додайте ці інгредієнти для особливого смаку20.05.2025