Життя та Стиль
Суспільство
Омлет з грибами, сиром і шпинатом: рецепт розкішного сніданку
Приготуйте повноцінний ситний сніданок — омлет з грибами, сиром і шпинатом.
Для страви використовуйте свіжий або заморожений шпинат. Подавайте з улюбленим соусом, свіжим хлібом чи багетом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Печериці - 150 г
яйця курячі - 4 шт.
сир твердий - 40 г
сметана - 1 ст. л.
Шпинат - 30-50 г
цибуля зелена - 4 пера
олія оливкова - 1 ст. л.
сіль
перець чорний мелений
- Увімкніть духовку на 200 градусів.
- У шпинату видаліть жорсткі стебла, листочки ретельно промийте під проточною водою, просушіть на паперовому рушнику і наріжте половинками.
- Сир натріть на дрібну тертку.
- Гриби та зелену цибулю промийте. Гриби наріжте пластинами, цибулю — подрібніть.
- У сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте на сильному вогні печериці, посоліть, додайте зелену цибулю, шпинат, перемішайте і викладіть до форми для запікання.
- Збийте віничком яйця, сметану, чорний мелений перець і сіль. Вилийте до форми з грибами та шпинатом, посипте сиром і покладіть до духовки на 10–15 хвилин.
Поради:
- Сметану використовуйте будь-якої жирності.






