Життя та Стиль
Суспільство
Вісім найсмачніших і найкращих начинок для млинців: про такі мало хто знає
Якщо ви хочете здивувати свою родину смачними млинцями, тоді вам варто спробувати ці начинки.

Вони не потребують багато часу та зусиль на приготування, дуже смачні й недорогі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Розповідаємо, які начинки для млинців найсмачніші, такі варіанти на будь-який смак та гаманець.
Які вісім найкращих і найсмачніших начинок для млинців: корисні поради господиням
- Млинці з начинкою із яєць. Відваріть кілька яєць, натріть на терку, додайте нарізану зелень — цибулю та кріп, посоліть і поперчіть. Можна додати трохи майонезу, щоб начинка не розсипалася.
- Сирна начинка. Візьміть пів кіло сиру, додайте жовток курячого яйця, 2-3 столові ложки цукру, щіпку ваніліну й родзинки, попередньо замочені в окропі. Все ретельно перемішайте і можна мастити млинці.
- Куряча начинка. Треба відварити одне куряче філе, перекрутити на м’ясорубці, натерти 2 варених яйця, додати в цю масу нарізаного кропу, солі й перцю за смаком.
- Грибна начинка. Склад: 500 грамів грибів, 2 штуки ріпчастої цибулі, сіль, перець. Обсмажте гриби й цибулю, додайте перець та сіль за смаком, все ретельно перемішайте.
- Печінкова начинка. На пів кіло курячої печінки треба взяти цибулину й середню моркву, все обсмажити, додати три натерті варені яйця, сіль та перець за смаком, ложку майонезу.
- Млинці з м’ясом. Ця начинка вважається найпопулярнішою. На півкіло фаршу треба взяти одну цибулину й обсмажити все. Потім додайте сіль та перець за смаком — і начинка готова.
- Млинці з шинкою та сиром. Склад: 300 грамів шинки, 150 грамів сиру, 2-3 варених яйця та сіль. Наріжте шинку соломкою, сир та яйця натріть на крупній тертці, додайте сіль за смаком.
- Начинка з червоної риби. Для приготування начинки треба взяти плавлений чи м’який сир і нарізану на шматочки слабосолону червону рибу, все ретельно перемішати. За бажання можна додати зелень.
Оценка материала:
Вісім найсмачніших і найкращих начинок для млинців: про такі мало хто знає21.05.2025