Життя та Стиль
Суспільство
Крабовий салат з молодою капустою: цікавий рецепт
Крабовий салат давно став класикою на наших кухнях. Його готують у будні та на свята, додають нові інгредієнти, створюють власні варіації, які передаються від покоління до покоління.

Але якщо ви ще не куштували крабовий салат з молодою капустою, приготуйтеся здивуватися: це — ідеальне поєднання легкості, ніжності та соковитого смаку.
Такий салат стане улюбленим не лише серед дорослих, а й серед дітей. Він чудово підходить як самостійна страва, гарнір до риби чи курки, а також як легке перекушування протягом дня. А про його рецепт розповіли на сторінці Liliya.cooking. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
молода капуста - 300 г
крабові палички чи м’ясо краба - 250 г
курячі яйця - 4 шт.
свіжий огірок - 1 шт.
консервована кукурудза - 200–250 г
зелена цибуля
майонез (або грецький йогурт) - 2–3 ст. л.
сіль
перець
Приготування
- Капусту тонко нашинкуйте. Якщо вона трохи жорстка — легенько примніть руками, щоб стала м’якшою і ніжнішою.
- Яйця зваріть круто, остудіть, почистьте та наріжте кубиками.
- Крабові палички наріжте середніми шматочками.
- Огірок натріть на великій тертці чи наріжте соломкою.
- З кукурудзи злийте рідину.
- Зелену цибулю дрібно покришіть.
- У великій мисці з’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез або йогурт, посоліть і поперчіть за своїм смаком. Добре перемішайте.
Готовий салат найкраще зберігати в холодильнику в закритому контейнері не довше доби, оскільки свіжі овочі швидко втрачають текстуру та можуть пускати сік.
Крабовий салат з молодою капустою — це смачний, легкий та естетичний варіант для будь-якого приводу. Він тішить як смаковими відтінками, так і корисністю. Не дивно, що саме такий рецепт набирає популярність — він універсальний, доступний і справді смачний.