Життя та Стиль
Суспільство
Без сухарів чи борошна: цікавий рецепт соковитих котлет на кожен день
Соковиті домашні котлети — універсальний вибір для поживного обіду чи вечері. Їх можна готувати з різноманітних видів м’яса, доповнюючи ароматними спеціями, зеленню і часником.
А замість традиційного борошна кулінари пропонують використовувати манку — це надає страві ніжнішої текстури та цікавого смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Одна з кулінарок оприлюднила в Instagram оригінальний рецепт надзвичайно ніжних та ароматних котлет, у яких замість борошна використовується манка.
Інгредієнти
Фарш - 500 г
Кефір - 200 мл
Яйця - 2 шт.
Манка - 5 ст. л.
Цибуля - 2 шт.
Часник - 2-3 зубки
сіль, перець - за смаком
кріп - пучок
Процес приготування:
- М’ясний фарш з’єднати з кефіром, збитими яйцями, натертою цибулею та подрібненим часником. Додати улюблені спеції, дрібно нарізану зелень, а в самому кінці — манку. Ретельно перемішати до однорідної консистенції.
- За допомогою ложки сформувати котлети та викласти їх на добре розігріту сковороду. Обсмажити з обох боків до апетитної золотавої скоринки. Щоб зробити страву ще ніжнішою та соковитішою, краще накрити сковороду кришкою і тушкувати котлети кілька хвилин на слабкому вогні.






