Життя та Стиль
Суспільство
Оладки з манки на кефірі: рецепт смачного сніданку
Якщо ви хочете приготувати повітряні й ніжні оладки, але без муки, тоді цей рецепт — саме те, що вам потрібно.

Готуються вони легко та просто і залишаються м’якими та пухкими навіть наступного дня. Подавайте зі сметаною, медом, варенням або згущеним молоком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- кефір 2,5% — 250 мл
- яйця курячі — 2 шт
- крупа манна — 2 скл. (200 мл)
- цукор — 2–3 ст. л.
- сода харчова — 0,5 ч. л.
- сіль — 1/3 ч. л.
- олія
Приготування:
Яйця, цукор, сіль збийте віничком, додайте кефір, перемішайте, поступово всипте манку і ще раз добре перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 30 хвилин для набухання, потім висипте соду, перемішайте.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію, викладайте тісто ложкою, формуючи оладки, і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.
Поради:
- Використовуйте інгредієнти кімнатної температури.