Життя та Стиль
Суспільство
Курячі стегенця в пивному маринаді: рецепт смачної гарячої страви
Хочете здивувати своїх рідних апетитними та смачними курячими стегенцями? Приготуйте їх у пиві.

Пиво та спеції зроблять м'ясо ароматним, з ніжною м'якоттю та із золотистою хрусткою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- курячі стегенця - 1,5 кг;
- пиво (світле) – 400 мл;
- соєвий соус – 50 мл;
- цукор – 1 ч. л.;
- приправа «Хмелі-сунелі» – 1 ст. л.;
- паприка мелена – 1 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ст. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Приготування:
У глибоку миску влийте пиво, соєвий соус, додайте цукор, приправу, паприку, лимонний сік, перець чорний мелений, сіль, перемішайте, викладіть у маринад стегенця і відправте маринуватися в холодильник на 8-10 годин.
Курячі стегенця дістаньте з маринаду, обсушіть паперовим рушником. Духовку нагрійте до 200 градусів. На деко налийте воду, стегенця викладіть на решітку і запікайте 40 хвилин.
Поради:
- Пиво можна використати темне.
- Курячі стегенця можна залишити маринуватися в холодильнику на ніч.