Життя та Стиль
Суспільство
Шніцель з пекінської капусти: рецепт незвичайної гарячої страви
Ті, хто люблять страви з капусти і не їдять м’яса, можуть приготувати просту і швидку страву — шніцель з пекінської капусти.
Для цього відбийте капусту, загорніть у неї сир та обсмажте у клярі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
- пекінська капуста — 500 г
- сир моцарела — 150 г
Для кляру:
- пшеничне борошно — 4 ст. л.
- курячі яйця — 2 шт.
- молоко — 50 мл
- чорний мелений перець
- сіль
- олія
Приготування:
- Пекінську капусту розберіть на листки і відбийте кухонним молотком потовщену частину. Посоліть і поперчіть.
- Наріжте сир великими пластинами.
- Для кляру в миску вбийте яйця, влийте молоко, всипте борошно, додайте чорний мелений перець, сіль і добре збийте віничком.
- На листки капусти викладіть сир, загорніть конвертиком і вмочіть у кляр.
- У сковороді на середньому вогні розігрійте олію, викладіть капустяні шніцелі та обсмажте з двох боків 3–4 хвилини до золотистого кольору.
Поради:
- Кляр має бути, як густа сметана.






