Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт закуски з помідорів із часником і зеленню
Це чудова закуска до м'яса, риби, картоплі на кожен день, до святкового столу або пікніка.
Така закуска зберігається в холодильнику близько тижня, тому її можна приготувати заздалегідь. Завдяки начинці з часнику і зелені, помідори виходять смачними і дуже ароматними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
помідори; зелень (кріп, базилік). - 1 кг
часник - 5 зубчиків
цукор - 0,5 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
перець чорний мелений
зелень (кріп, базилік)
- Помідори вимийте, зверху на кожному зробіть хрестоподібний надріз, приблизно до половини.
- Часник очистьте, видавіть через прес.
- Зелень промийте та дрібно наріжте.
- У мисці змішайте часник, перець чорний мелений, цукор, сіль і зелень.
- Кожен розрізаний помідор нафаршируйте зеленню з часником, викладіть у ємність розрізом догори.
- Накрийте кришкою і залиште за кімнатної температури на чотири години, перевертаючи щогодини донизу-догори, щоб помідори рівномірно просолилися, потім відправте в холодильник на 12 годин.
Поради:
- Помідори вибирайте невеликого розміру.
- За бажанням додайте гіркий перець чері.






