Життя та Стиль
Суспільство
Кабачкова ікра на сковороді за 30 хвилин: швидкий рецепт
Швидкий та простий рецепт кабачкової ікри на сковороді
Літо — сезон кабачків. Якщо хочеться чогось смачненького, але без довгого стояння біля плити, ось ідеальний рецепт кабачкової ікри за 20 хвилин. Ця страва готується швидко і легко, а виходить дуже ароматною та ситною. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти для кабачкової ікри
- Кабачок — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Солодкий перець — 1 шт.
- Часник — 2 зубки.
- Томатна паста — 2 ст. л.
- Майонез — 2 ст. л.
- Зелень (кріп, петрушка) — по пучку.
- Сіль, перець, цукор — за смаком.
- Олія для смаження.
Приготування
- Підготуйте всі овочі: очистіть і вимийте. Моркву натріть на великій тертці, цибулю наріжте півкільцями, а кабачок — натріть. Перець очистьте від насіння і наріжте соломкою. Зелень дрібно посічіть.
- На сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю та моркву приблизно 5 хвилин.
- Додайте на сковороду кабачки та перець, тушкуйте на маленькому вогні 6-8 хвилин, час від часу помішуючи.
- Додайте сіль, перець і тушкуйте ще 8 хвилин. Тим часом дрібно наріжте часник, всипте його разом із цукром до овочів і все добре перемішайте.
- В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин.
- Додайте зелень, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини.
Кабачкова ікра готова, смачного.






