Життя та Стиль
Суспільство
Хрусткі палички із цукіні з сиром у духовці: рецепт прекрасної закуски
Ніжні та соковиті палички з цукіні, запечені з сиром — чудовий варіант швидкої та простої закуски до святкового столу.
Виходять м'якими всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Подайте зі сметанним або майонезним соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Цукіні - 800 г
сир "Пармезан" - 80 г
яйця курячі - 2 шт.
борошно пшеничне - 2 ст. л.
панірувальні сухарі - 4 ст. л.
Куркума - 0,5 ч. л.
паприка мелена - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
- Цукіні помийте, наріжте на брусочки, посоліть, перемішайте і залиште на 15 хвилин.
- Сир натріть на дрібну тертку.
- У мисці з'єднайте панірувальні сухарі, куркуму, паприку, перець чорний мелений, додайте сир і добре перемішайте.
- Яйця збийте віничком.
- Із цукіні злийте рідину, обсушіть паперовим рушником і обваляйте в борошні. Кожну паличку цукіні занурте в яйце, потім у панірувальних сухарях і викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 25 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Цукіні можна замінити кабачками.
- Сир використовуйте будь-який.






